About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

1. Introducere

EXPERT FACILITY&CLEANING S.R.L., cu sediul în Comuna Cârcea, Strada ROMANIȚEI, nr.5, Județul Dolj, România, înregistrată sub nr. J16/1228/2016 și având CUI 36230663, este dedicată protejării confidențialității și securității datelor personale ale clienților și vizitatorilor site-ului nostru, expertultauincuratenie.ro. Prin această Politică de Confidențialitate, dorim să vă informăm despre modalitățile în care colectăm, utilizăm și protejăm datele personale.

2. Datele Personale pe care le Colectăm

Colectăm date personale precum numele complet, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare și datele privind plata pentru a putea oferi serviciile noastre într-un mod eficient și personalizat.

3. Modalități de Colectare a Datelor

Datele personale sunt colectate direct de la dumneavoastră atunci când creați un cont pe site-ul nostru, vă abonați la newsletter, completați formulare sau comunicați cu noi. Colectăm, de asemenea, date în mod indirect prin cookie-uri și alte tehnologii similare.

4. Scopul Prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră personale pentru a vă oferi serviciile solicitate, pentru a îmbunătăți experiența pe site și pentru a ne conforma obligațiilor legale. Scopul și temeiul legal pentru fiecare tip de prelucrare sunt clar definite în politica noastră.

5. Protecția Datelor Personale

Adoptăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii neautorizate. Aceste măsuri includ politici interne stricte, minimizarea datelor, restrângerea accesului la date și utilizarea tehnologiilor de securitate avansate.

6. Partajarea Datelor Personale

Datele dumneavoastră personale pot fi partajate cu furnizorii noștri de servicii și, în anumite circumstanțe, cu autoritățile publice sau organisme judiciare. Asigurăm că orice transfer de date este protejat prin măsuri de securitate corespunzătoare.

7. Transferul Internațional al Datelor

Datele dumneavoastră personale nu vor fi transferate în afara Spațiului Economic European (SEE), cu excepția cazurilor specifice, unde vom asigura măsuri adecvate de protecție.

8. Durata Stocării Datelor

Datele personale sunt păstrate pentru o perioadă definită în funcție de scopul prelucrării și de obligațiile legale, după care sunt distruse în mod securizat.

9. Drepturile Dumneavoastră

Aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge datele personale, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție și dreptul de a nu fi supus unor decizii automate. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa office@expertultauincuratenie.ro.

10. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Orice modificări ale acestei politici vor fi comunicate prin actualizarea paginii de politica de confidențialitate pe site-ul nostru. Vă încurajăm să revizuiți periodic politica pentru a fi la curent cu modul în care protejăm informațiile personale colectate.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la adresa menționată mai sus.

EXPERT FACILITY&CLEANING S.R.L. se angajează să respecte și să protejeze confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale, conform legislației în vigoare privind protecția datelor.