About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Despre Noi

Servicii Profesionale De Curățenie

Din momentul în care inițiați o colaborare cu noi, obiectivul nostru principal este să ne asigurăm că fiecare serviciu oferit se aliniază perfect la necesitățile și așteptările dvs. Fiecare membru al echipei noastre este instruit riguros și dedicat excelenței, asigurându-se astfel că fiecare sarcină este finalizată la cele mai înalte standarde. La Expert Facility & Cleaning, nu vedem curățenia doar ca o sarcină de bază, ci ca o oportunitate de a contribui la crearea unui mediu de lucru mai productiv și mai sănătos pentru clienții noștri. Înțelegând complexitatea și diversitatea spațiilor de lucru de astăzi, ne adaptăm și inovăm constant pentru a vă oferi soluții eficiente și durabile. Lasă-ne să ne ocupăm de detaliile de curățenie, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine: gestionarea și creșterea afacerii dvs.

Experiență în domeniu de peste 7 ani
Peste 400 de proiecte finalizate
Servicii complete de curățenie
Peste 1000 de clienți mulțumiți

„La Expert Facility & Cleaning, ne mândrim cu standardul nostru de excelență în serviciile de curățenie și facility management. Știm cât de important este pentru companiile noastre partenere să opereze într-un spațiu curat și bine întreținut, astfel încât ne concentrăm în mod constant pe oferirea și livrarea unor soluții eficiente care să îndeplinească această cerință. Respectul nostru față de calitate este angajamentul pe care îl îndeplinim de fiecare dată, fără excepție..”

Roxana Valu – CEO

În industria curățeniei din 2016

Expert Facility & Cleaning, înființată în 2016, s-a afirmat rapid în peisajul corporativ ca o autoritate în domeniul soluțiilor de curățenie și întreținere de clădiri. Misiunea noastră, de la bun început, a fost de a combina expertiza tehnică cu o înțelegere profundă a nevoilor individualizate ale clienților. Acest angajament ne-a facilitat stabilirea de relații durabile și de încredere cu clienții noștri, propulsându-ne în avangarda industriei.

Evoluția și expansiunea noastră au fost alimentate de adaptabilitate și inovație. Pe măsură ce cerințele pieței s-au diversificat, am răspuns cu o extindere a portofoliului de servicii, cuprinzând soluții specializate de curățenie pentru diferite tipuri de suprafețe și contexte, inclusiv segmente complexe precum curățenia post-construcție.

Experiența și cunoștințele acumulate ne-au permis să cultivăm o echipă de profesioniști care operează cu precizie și atenție la detalii. Aceasta, combinată cu utilizarea tehnologiilor moderne și a metodelor ecologice, subliniază angajamentul nostru de a oferi nu doar servicii, ci soluții superioare.

Orientare spre client

Astăzi, Expert Facility & Cleaning nu este doar un nume recunoscut în industrie, ci și un standard de excelență. Cu o viziune clară pentru viitor și o echipă dedicată, ne proiectăm în continuare ca partenerii de nădejde pentru toate nevoile de curățenie și întreținere, păstrându-ne angajamentul de a stabili noi standarde de calitate în domeniu.

Avem convingerea că succesul nostru pe termen lung nu este dat doar de expertiza tehnică sau de inovațiile tehnologice pe care le implementăm, ci mai ales de relațiile pe care le construim cu clienții noștri. Este acest angajament față de satisfacția clientului care ne-a plasat în avangarda industriei și care ne îndrumă în fiecare decizie pe care o luăm. Într-o lume în care afacerile se schimbă rapid și concurența este intensă, Expert Facility & Cleaning rămâne ancorată în principiul că orientarea către client este cheia excelenței și creșterii durabile..

Mai mult

Filosofie

În lumea afacerilor moderne, standardele pentru curățenie au evoluat. La Expert Facility & Cleaning, recunoaștem că o abordare superficială care se concentrează doar pe estetică nu mai este suficientă. Pentru organizațiile de astăzi, curățenia reprezintă un echilibru între prezentarea profesională și protejarea sănătății angajaților și clienților. Utilizăm tehnologii de curățare de ultimă generație și metode bazate pe cercetări pentru a asigura că facilitățile pe care le servim nu sunt doar atrăgătoare din punct de vedere vizual, ci și optimizate pentru un mediu de lucru sănătos. Când bacteriile, alergenii și alte contaminanți sunt eficient eliminați, rezultatul este o reducere a absenteismului, o îmbunătățire a productivității și o consolidare a încrederii între organizația dvs. și părțile interesate. Aspectul poate atrage atenția, dar o curățenie profundă și orientată spre sănătate susține reputația și eficiența afacerii dvs. Alegeți să investiți într-o curățenie care oferă nu doar o imagine impecabilă, ci și o fundație solidă pentru succesul organizației.

Mai mult

Misiunea Noastră

Într-o lume în continuă schimbare, unde așteptările sunt în permanentă creștere, Expert Facility & Cleaning se mândrește cu adaptabilitatea și flexibilitatea sa. Echipa noastră formată din profesioniști dedicati este instruită să înțeleagă specificul fiecărui sector, pentru a asigura soluții personalizate care răspund exact nevoilor dvs. Ne diferențiem prin atenția meticuloasă la detalii, combinată cu utilizarea tehnologiilor de vârf și a produselor ecologice. Ne asumăm responsabilitatea de a crea medii de lucru curate, sănătoase și inspiratoare pentru angajați, clienți și toți cei care interacționează cu spațiile pe care le servim. Este esențial pentru noi să ne depășim așteptările clienților și să stabilim standarde ridicate pentru industria de curățenie din Oltenia. Parteneriatul nostru cu organizațiile din diferite domenii ne motivează să ne inovăm și perfecționăm constant abordarea, garantând astfel că suntem nu doar un furnizor, ci și un partener de încredere în misiunea dvs. de succes.


Certificare ISO

Firma Expert Facility & Cleaning este supusă periodic proceselor de auditare privind calitatea și îndeplinește cele mai înalte standarde privind procedurile de management și de prestare a serviciilor. Deținem certificatele necesare privind principalele acreditări în domeniul calității, aceasta fiind o dovadă a profesionalismului și o certitudine privind activitatea desfășurată.

  • ISO 9001 = este standardul internațional pentru un sistem de management al calității (SMC). Acesta demonstrează angajamentul nostru pentru eficiență, fiabilitate și satisfacția continuă a clienților.
 
 
 
 
 
 
 
 
  • ISO 14001 = este standardul pentru sistemul de management de mediu (SMM). Acesta subliniază eforturile noastre de a reduce impactul operațiunilor noastre asupra mediului și de a ne îmbunătăți constant performanța de mediu.

 

 

 

 

 

 

  • ISO 45001 = este un standard internațional care specifică cerințele pentru un sistem de management al sănătății și securității ocupaționale (SSO). Aceasta înseamnă că ne îngrijim profund de bunăstarea angajaților noștri și că ne străduim să asigurăm un mediu de lucru sigur și sănătos.
 
EXPERT FACILITY & CLEANING

Lumea ta mai curată, misiunea noastră.