Despre Expert Facility & Cleaning

Expertul tău în curățenie îți pune la dispoziție angajați pregătiți să facă față cerințelor tale precum și celor de spațiu și timp astfel încât activitatea angajaților tăi să nu fie afectată iar mediul propice desfășurării muncii să fie asigurat în fiecare dimineață.

curatenie-birouri4

Despre noi

EXPERT FACILTY & CLEANING este o companie cu capital integral autohton, privat, specializată în servicii de curățenie.

Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală pe care societatea își bazează activitatea. Soluțiile ecologice și echipamentele utilizate sunt profesionale, de ultimă generație, fabricate în Uniunea Europeană, garantând astfel prin metode adecvate servicii la standarde europene pentru firmele de curățenie.

Pentru obținerea unui ambient și climat de lucru plăcut, pentru întreținerea și conservarea imobilelor folosim tehnologie avansată, mediu-protectoare, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continuă a inovațiilor tehnologice nou apărute.

Alegerea și încadrarea personalului se realizează pe baza principiilor de integritate, seriozitate și pregătire profesională.

Misiune

Misiunea noastră o constituie răspunderea cu promptitudine, profesionalism și calitate la solicitările clienților pentru servicii de curățenie în Oltenia (industrial și civil, hotelier, financiar, clădiri birouri etc.).

Filosofie

Curățăm mai întâi pentru sănătate, apoi pentru aspect. Este posibil ca facilitățile să aibă un aspect curat, dar să fie total nesănătoase. Când curățăm pentru sănătate, ajutăm la eliminarea bacteriilor, a particulelor care dăunează plămânilor și la răspândirea altor materiale dăunătoare. În timp ce aspectul este important, sănătatea clădirii are un impact mult mai mare asupra ocupanților săi.

Expertul tău în curățenie suntem noi