Blog

curatenie-birouri4

Agroturism. Curăţenia în pensiunile agroturistice

curatenie-pensiuni-agroturistice-01

Atunci când alegem pentru petrecerea vacanțelor, weekend-urilor sau să sărbătorim câteva zile alături de familie și prieteni la pensiuni sau alte imobile din sistemul agroturismului alegem de fapt o casă departe de casa noastră. De aceea căutăm aceleași condiții sau chiar mai bune, cu o priveliște mai bună, un loc unde să ne relaxăm, eventual să fie aproape de câteva obiective turistice și nu în ultimul rănd, să fie curate.

Diploma care confirmă rezultatele standardului Curățenia de 5 stele

diploma-efc-curatenie-2020

Anul trecut echipa managerială a firmei Expert Facility & Cleaning a creat și a impus ca standard al serviciilor prestate Curățenia de 5 stele. Datorită dotărilor și experienței personalului adoptarea acestui standard nu a fost foarte dificilă dar ne și obligă să nu mai scădem nivelul de calitate și chiar să căutăm o îmbunătățire continuă a serviciilor.

Curățenie generală în apartamente: Curăţenia nu înseamnă doar mop şi cârpă de praf

curatenia-in-apartamente-2021-03

Unul dintre aspectele unei vieți sănătoase este necesitatea de a păstra locuința cât mai curată, îngrijită și aerisită. Este bine știut că un mediu murdar poate afecta starea psihică și fizică a celor care locuiesc acolo, impunându-se astfel efectuarea curățeniei cât mai des.

Pe de altă parte, ai impresia că oricât ai încerca să faci curat, parcă nu termini niciodată?

Trebuie să strălucească

curatenie-magazin-bijuterii-01

În cazul magazinelor fizice, există multe aspecte de care trebuie ținut cont pentru ca publicul să se simtă bine și să revină cu plăcere.

Fațada, organizarea produselor și curățenia spațiilor comerciale sunt cele mai importante în crearea unei imagini pozitive care trebuie transmisă potențialilor cumpărători. Pentru un comerciant, formula corectă este cumpărători mulțumiți = vânzări mari.

Curățenia în hale industriale

curatenie-hale-industriale-01

EXPERT FACILTY & CLEANING asigură o gamă largă de servicii de curăţenie în hale industriale, la standarde europene, indiferent de profilul activităţilor desfăşurate în hale, de tipul pardoselilor, de compartimentarea halelor, după construirea acestora etc

Diferența de la construcție la un nou început

Curatenia dupa constructor Craiova

Conform specialiştilor, orice locuinţă are nevoie, o dată la 15 ani, de o renovare completă, chiar dacă pe parcurs au mai fost făcute lucrări diverse de întreţinere. Perioada poate fi mai mică în cazul locuinţelor închiriate.

Curățarea canapelei. Garantăm expresia ‘și e ca nouă’

curatarea-canapelelor-01

Canapeaua este piesa centrală de mobilier din living, cea mai folosită şi cu certitudine nu este foarte ieftină pentru a fi schimbată o dată pe an.

Nu tendințele designului interior ar fi cele care ar determina schimbarea unei canapele ci murdăria acumulată. Dacă unele canapele au norocul de a fi folosite ocazional, altele suportă adevărate lupte ale copiilor sau ale animalelor de companie. Cât privește un câine, de exemplu, poate aduce murdăria pe lăbuțe dar poate lăsa și foarte mult păr, și mulți știu că locul cel mai plăcut pentru odihnă este canapeaua.