Blog

curatenie-birouri4

Timp, abilități și curățenie

curatenie-domiciliu-01

Ești prea ocupat și obosit după serviciu, preferi să petreci mai mult timp alături de copii, urmează să dai o petrecere și ești copleșit de multe alte pregătiri, indiferent cât efort ai depus pentru o curățenie perfectă nu se văd rezultatele?

Pentru noi nu există ”misiune imposibilă”

curatenie-dupa-constructor-0521-03

Mulţi dintre noi știm ce se lasă în urmă după intervenţii mărunte precum instalarea unui cablu TV/internet, a unei centrale, schimbarea unei chiuvete etc, dar după renovări majore prin casă. Nu te speria! Durerea de cap trece repede cu un simplu telefon!

Secretul curățării eficiente a mochetei

mocheta-01

Mocheta reprezinta pentru multe spații, cea mai potrivită soluție de acoperire a pardoselii. Aceasta trebuie spălată periodic pentru împrospătare și îndepartarea microorganismelor. Curățarea trebuie făcută în profunzime utilizând echipamentele de injecție-extracție, metoda profesională ce elimină murdăria, alergenii și eventualele pete de pe mochetă. De asemenea, curățarea în profunzime cu echipamente profesionale de injecție-extracție ajută la reducerea mirosurilor, dezinfectează mocheta și o scapă de alergeni, viruși și bacterii.

Un birou curat, un mediu de lucru sănătos

curatenia-birourilor-01

Curățenia birourilor este o sarcină importantă care trebuie efectuată la un interval regulat pentru obținerea unor rezultate bune.
Angajații trebuie să lucreze într-un mediu sănătos, iar igienizarea frecventă a spațiilor de birouri, este procesul ce crează mediul sănătos și optim de lucru într-o clădire de business.

Curățenia după renovare

Curatenia-dupa-renovare-02

Operațiunile complexe ale curățeniei sunt cele care privesc materialele și resturile care rămân în spațiile unde s-au făcut amenajări sau renovări.

Happy New Year 2021!

expert-ozone-2021-v2

Echipa Expert Facility&Cleaning este la dispoziţia dumneavoatră la început de an cu servicii de igienizare şi curăţenie, de calitate, focusul pentru 2021 fiind sănătatea.